Робота київської поліції у дворі на вулиці Олени Теліги. Джерело: "Київ оперативний"

У Києві озброєні чоловіки в масках нападають на перехожих: поліція встановлює обставини

У вівторок, 21 травня, у дворах житлових будинків на вулиці Олени Теліги невідомі озброєні чоловіки в масках нападали на вулиці на перехожих. Зараз навісці події працює поліція.

Про це повідомив Telegram-канал "Київ Оперативний".

"Доброго ранку, на Олени Теліги якісь чоловіки бігають озброєні в масках і нападають на всіх, кого бачать", — йдеться в повідомленні.

На опублікованому відео декілька чоловіків у масках підходять до перехожого — один із них б’є людину, після чого люди тікають із двору.

У прес-службі поліції Києва повідомили, що на місці події працюють правоохоронці та встановлюють усі обставини події. Свідків нападу закликали повідомити на спецлінію 102.

Подробиці інциденту нараз невідомо. Очевидці стверджували, що це не поодинокий випадок, однак, що насправді сталося, — поки що невідомо. Правоохоронці теж утримуються від коментарів.

Нагадаємо, що в березні в Києві двоє злочинців напали на чоловіка з ножем. Інцидент трапився на стоянці одного з торговельних центрів столиці. 42-річний чоловік вийшов з магазину та сів у власний автомобіль. Через задні двері в авто потрапив невідомий. Злочинець притиснув його голову до сидіння та почав завдавати удари ножем. Його спільник підійшов до водійських дверей і розпочав бити постраждалого. Чоловікові вдалося вирватися та покликати на допомогу. Злякавшись, фігуранти втекли.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.05.2024 13:57