Ветеран бойових дій Олександр. Джерело: schizophrenic_6699\Instagram

У Києві ветерана побили за зачіску: правоохоронці розповіли подробиці

У п’ятницю, 21 червня, ввечері в Києві неповнолітній жорстоко побив колишнього військовослужбовця 32 окремої механізованої бригади. Правоохоронці затримали підозрюваного.

Однак згодом сестра постраждалого заявила, що його відпустили. Слідчо-оперативна група та екіпаж патрульної поліції на місці події попередньо встановили, що між чоловіком та 17-річним хлопцем через раптовий конфлікт відбулась бійка. Двоє повнолітніх друзів останнього в цей момент перебували поруч та були свідками сутички.

Працівники поліції доставили всіх учасників інциденту до Дарницького управління поліції для з’ясування всіх обставин. Поліцейські надали потерпілому направлення для проходження судово-медичної експертизи для встановлення ступеня важкості отриманих тілесних ушкоджень.

Відомості щодо події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за умисне легке тілесне ушкодження, що карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на термін від 150 до 240 годин, або виправними роботами на термін до одного року, або апробаційним наглядом на термін до двох років, або обмеженням волі на той самий термін. Досудове розслідування триває, повідомляють у поліції.

Нагадаємо, що чоловік у жилетці з надписом "Поліція" на відео інциденту, який стався між колишнім військовим підрозділу Kraken Дмитром Павловим і, ймовірно, охоронцями народного депутата Миколи Тищенка у Дніпрі, є насправді працівником поліції Києва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.06.2024 18:38