Фото: ілюстративне. Джерело: inform.zp.ua

У Києві відсьогодні починається опалювальний сезон: хто отримає тепло першочергово

З понеділка, 14 жовтня, у Києві розпочався опалювальний сезон для лікарень шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери міста. Для житлових будинків опалювальний сезон почнуть, коли середньодобова температура опуститься до +8°C.

Як заявив мер Києва Віталій Кличко, тепло підключатимуть за індивідуальними заявками керівників цих установ. Також буде врахована їхня функціональна специфіка.

Зазначається, що рішення щодо початку опалювального сезону було прийнятно з урахуванням чинників забезпечення комфорту для містян, раціонального використання енергоресурсів та економного споживання електроенергії.

"Житлові будинки розпочнуть підключати, коли середньодобова температура опуститься до +8С протягом трьох діб та зберігатиметься тенденція до похолодання", — зауважив мер.

Нагадаємо, раніше начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко заявляв, що на Київщині триває підготовка до опалювального сезону. Готовність об’єктів до зими становить майже 90%. Зокрема, йдеться про підготовку котелень, теплових мереж, житлових будинків, шкіл, садочків, лікарень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.10.2024 11:46