Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Львові судитимуть 16-річного підлітка, який 10 разів повідомляв про "замінування" шкіл та ТРЦ

У Львові поліція скерувала до суду обвинувальні акти щодо підлітка, який десять разів повідомляв про замінування різних об'єктів міста.

Як повідомляє прес-служба поліції Львівської області, з лютого по квітень цього року 16-річний мешканець Золочівського району Львова електронною поштою відправляв листи щодо "замінування" навчальних закладів та торговельно-розважальних центрів міста.

"На кожне таке повідомлення реагували правоохоронці — за вказаними адресами працювали спеціалісти-вибухотехніки, слідчо-оперативні групи та співробітники інших служб поліції Львівщини, проводились перевірки, обстеження, евакуації, припинялась робота закладів", — йдеться у повідомленні.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, раніше працівники Державного бюро розслідувань повідомляли, що завершили досудове розслідування щодо начальника логістики однієї з військових частин на Донеччині. Через його зловживання військова частина недорахувалася 20 тонн дизельного пального.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.08.2024 14:18