Інцидент у Львові. Скріншот із відео

У Львові військові насильно "запакували" чоловіка в бус: в обласному ТЦК відреагували на інцидент (відео)

У Львові на вулиці Богдана Хмельницького неподалік від центру міста люди у військовій формі силоміць заштовхали чоловіка в бус. Львів’яни зняли інцидент на відео.

На ньому видно, що військові про щось довго сперечаються з чоловіком, а потім заштовхують його в мікроавтобус. При цьому один із них забороняє жінці знімати цей випадок, закриваючи камеру телефону долонею.

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки вже відреагували на інцидент.

"Мережею Інтернет поширюється інформація щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням і працівниками ТЦК. Командування Львівського ОТЦК і СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються обставини цього випадку та призначена службова перевірка", — зазначили в службі зв’язків із громадськістю Львівського обласного ТЦК і СП.

Там запевнили, що здійснять усі необхідні заходи у найкоротші терміни, встановлять усі подробиці та вживатимуть усіх необхідних заходів.

Нагадаємо, що в середу, 8 листопада, ввечері до поліції Житомира звернувся працівник Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) з письмовою заявою про те, що в Житомирі під час виконання ним службового завдання його побив невідомий.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.11.2023 10:21