Фото: Національна поліція / ілюстративне

У Львові затримали двох паліїв авто військовослужбовців: деталі від поліції

У Львові правоохоронці затримали двох осіб, які за гроші палили автомобілі військовослужбовців. Служба безпеки вже має достатньо доказів їхніх дій.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Він наголосив, що палії авто військовослужбовців не гидували брати "швидкі" та "легкі" гроші у ворога, аби нищити країну та зраджувати самому собі. За словами Білошицького, у Львові патрульна поліція разом з ГУНП у Львівській області спрацювали миттєво і не дали ворогу скористатися можливістю створити собі пропагандистський контент.

"Спільно з ГУНП у Львівській області затримали по гарячих слідах двох осіб, які палили автомобілі військових на "замовлення". СБУ вже має достатньо доказів їхніх дій. Під час обшуків у затриманих слідчі виявили мобільні телефони, які вони використовували для спілкування з куратором та розпалюючі суміші, підготовлені для вчинення наступних злочинів", — заявив він.

Білошицький також наголосив, що зловмисниками вже повідомили про підозру за ч. 1 ст. 114-1 (Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань) КК України.

Нагадаємо, раніше в Одеській області неповнолітні хлопці підпалили два автомобілі військовослужбовців. Підлітків затримали правоохоронці. Їм загрожує позбавлення волі.

Також у Рівненській області правоохоронці затримали чоловіка, який на замовлення росіян спалив авто військовослужбовців Збройних сил України. Палій запевняє, що не знав про те, що виконує вказівку агресора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 20.07.2024 21:18