Фото: ілюстративне. Джерело: Патрульна поліція Києва

У Львові затримали нетверезого водія вантажівки: той у відповідь дістав гранату (відео)

Вночі 27 жовтня у Львові патрульні поліцейські затримали нетверезого водія вантажівки. У відповідь останній погрожував підірвати гранату.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

За даними слідства, близько 03:00 на трасі М-06 Київ — Чоп громадянка повідомила, що стала очевидицею небезпечних маневрів вантажівки, які створювали аварійні ситуації. Після цього поліцейські наздогнали автівку й виявили у 34-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння. Пристрій "Драгер" показав 1,73 проміле.

"Після повідомлення про відсторонення від керування та вилучення водійського посвідчення, чоловік погрожував поліцейським гранатою та вимагав повернення документів. Патрульні одразу затримали його та викликали слідчо-оперативну групу", — йдеться у повідомленні.

Попередньо, граната виявилась тренувальною, однак її направлено на проведення експертизи. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обовʼязків).

Нагадаємо, у Рівненській області внаслідок вибуху гранати загинули батько та син. Вони були переселенцями із Луганщини.

Також раніше у Рівненській області 69-річний чоловік загинув внаслідок вибуху гранати. Боєприпас здетонував в одній з кімнат будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 27.10.2024 18:15