Фото ілюстративне. Джерело: KLM

У Нідерландах людина потрапила у двигун літака та загинула: деталі

У середу, 29 травня, в нідерландському аеропорту Схіпхол людина впала у двигун літака, який працював, і загинула. Інцидент стався, коли на борту перебували пасажири та члени екіпажу.

Про це повідомило видання NL Times. Після цього керівництво аеропорту розповіло нідерландським ЗМІ, що йдеться про літак Embraer 190 авіакомпанії KML, який прямував до Данії.

Інформація про те, що сталося, надійшла до органів влади Нідерландів одразу після 15:00 за місцевим часом. На місце події прибули працівники екстрених служб, а людей із рейсу негайно зняли, щоби надати психологічну допомогу.

Свідки стверджують, що спочатку почули "пекельний шум", а потім побачили клуби диму, коли людину затягнуло в реактивний двигун. Працівник аеропорту заявив, що бачив, як особа стрибнула у двигун одразу після виконання екіпажем інструкцій з техніки безпеки.

Водночас видання Algemeen Dagblad повідомляє, що людина опинилася біля двигуна випадково.

Поліція все ще з’ясовує, чи це був нещасний випадок, чи можливе самогубство. Місцеві ЗМІ також припускали, що постраждалою може бути співробітник, який допомагав у відправленні літака.

Амстердамський аеропорт Схіпхол є третім за розміром в Європі. Міністр інфраструктури Нідерландів Марк Харберс назвав загибель людини жахливою і висловив співчуття родичам загиблого і людям, які стали свідками аварії.

Нагадаємо, що вчора в дорожньо-транспортній пригоді в Польщі загинуло двоє українських підлітків, які намагалися втекти від поліції. Автівка протаранила дерево на швидкості 150-160 кілометрів на годину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.05.2024 19:32