Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Польщі загинув українець, випавши з четвертого поверху: деталі

У Польщі загинув громадянин України. Він випав із четвертого поверху будинку в Каліші. Спочатку висували версію про самогубство, але потім відмовилися від неї. Причетних до трагедії вже затримала поліція.

Про це повідомило польське видання Super Express. Журналісти наводять дані прокуратури, згідно з якими 41-річний громадянин України загинув після падіння з четвертого поверху.

Відомо, що інцидент стався в середу, 22 травня, близько 20:00, в одному з кварталів на вулиці Адама Асника в Каліші.

Рятувальники розповіли, що з вікна четвертого поверху випав чоловік. Медики швидкої допомоги, які прибули на місце події, намагалися реанімувати пораненого, але безрезультатно — життя 41-річного українця врятувати не вдалося.

Подробиці цієї трагічної події встановлюють відповідні служби. Наразі у справі затримано двох чоловіків віком 37 і 45 років.

"Про подію повідомили прокуратуру, яка розпочала розслідування. У справі затримали двох чоловіків віком 37 і 45 років", — розповів речник окружної прокуратури в Оструві Мацей Мелер.

Нагадаємо, що на території Польщі в ніч на 29 березня 18-річний громадянин України, втікаючи від поліції, на високій швидкості врізався у придорожній стовп. Через деякий час підліток помер у лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.05.2024 08:32