Наслідки вибухів у районі Бєлгорода. Джерело: соцмережі

У російському Бєлгороді й області пролунало одразу декілька вибухів: що відбувається (фото, відео)

У неділю, 8 вересня, мешканці Бєлгорода й області поскаржилися на вибухи та "прильоти". У мережі публікують фото- та відеокадри із задимленнями.

Про це повідомили російські Telegram-канали.

Мешканці Бєлгородської області від ранку публікують інформацію про вибухи. Місцевий губернатор В'ячеслав Гладков заявив про нібито роботу протиповітряної оборони. У регіоні також оголошували ракетну небезпеку.

Вибухи лунали як у Бєлгороді, так і в області. У мережі росіяни також оприлюднили кадри з пожежами через нібито "прильоти". Спостерігається сильне задимлення у декількох локаціях.

Губернатор також заявив, що село Нікольське під Бєлгородом начебто двічі атакував безпілотник. Там, за його словами, в результаті атаки дрона на території виробничого підприємства загорівся ангар. Дах будівлі обвалився.

Нагадаємо, 30 серпня в російському Бєлгороді пролунала низка вибухів. Росіяни запевняють, що працювала система протиповітряної оборони. Тоді губернатор області В’ячеслав Гладков зазначав, що в результаті прямого влучання снаряда в легковий автомобіль нібито померла одна людина, також зазнали поранень семеро цивільних.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 08.09.2024 13:39