Задимлення у Воронежі після вибуху. Джерело: соцмережі

У російському Воронежі поскаржилися на "режим небезпеки атаки дронів" (відео)

У понеділок, 18 березня, пізно ввечері у Воронезькій області Росії місцеві мешканці повідомили про роботу сил і засобів протиповітряної оборони. На регіон налетіла низка безпілотників.

Про це повідомили російські медіа. Вони зазначили, що в місті працює протиповітряна оборона.

У міністерстві Росії у справах цивільної оборони теж стверджують, що попередньо виїздів пожежно-рятувальних підрозділів на місце події немає.

"Шановні воронежці, увага! У регіоні знову запроваджено режим небезпеки атаки БпЛА. Будьте готові перейти до кімнати без вікон, а якщо ви на вулиці — до будівлі, паркування, підземного переходу", — написав у своїх соціальних мережах губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

Як відомо, в російському Воронежі 12 грудня стався вибух на нафтобазі компанії "Роснєфть". Загорівся резервуар з пальним. Тоді в Головному управління розвідки Міністерства оборони України пояснили, що вибух влаштували "невідомі противники путінського режиму". За даними української розвідки, місцева влада вирішила "виправдати" велику кількість пожежників на нафтобазі плановими навчаннями російського МНС.

Нагадаємо, що 16 січня над російським Воронежем пролунала серія вибухів, у центрі міста й у ще декількох районах виднілися спалахи у небі. Після цього у населеному пункті ввели режим надзвичайного стану.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 18.03.2024 23:52