Фото ілюстративне зі соцмереж

У США визначилися з пріоритетними напрямками нових масштабних санкцій проти Росії

Пакет нових масштабних санкцій проти Російської Федерації націлять у тому числі проти російської військової машини. Крім того, пообіцяли проблеми кремлівському режиму, який переслідує опозиціонерів.

Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер.

"Ми завжди шукаємо додаткові способи, за допомогою яких ми зможемо подавити російську військову машину, позбавити російський військово-промисловий комплекс компонентів, які він має використовувати для забезпечення своїх військових зусиль, а також притягнути до відповідальності тих, хто до цього причетний", — зауважив речник Державного департаменту США

Він зазначив, що докладно про все оголосять у п’ятницю, 23 лютого, однак зауважив, що "це буде потужний пакет санкцій" проти Російської Федерації.

Міллер також наголосив, що будуть застосовані заходи, щоби забезпечити виконання попередніх санкцій, введених проти російського режиму.

Окремо запроваджуватимуться санкції, пов’язані безпосередньо зі смертю російського опозиціонера Олексія Навального.

Нагадаємо, що в середу, 21 лютого, уряд Великої Британії запровадив санкції проти шістьох осіб, які працювали у колонії, де минулої п’ятниці помер російський опозиційний політик Олексій Навальний. Таким чином Британія стала першою країною, яка запровадила санкції проти керівників колонії, де помер Навальний.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.02.2024 23:50