Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

У Судані збили вантажний літак із росіянами: деталі

У понеділок, 21 жовтня, в Судані збито вантажний літак. У ньому могли перебувати громадяни Російської Федерації.

Про це повідомили в посольстві Російської Федерації в Судані.

Увечері 21 жовтня провладні видання написали про те, що в Судані збито вантажне судно. Посольство країни-агресорки з'ясовує, чи перебували росіяни на збитому літаку.

Деякі інформаційні агенції зазначили, що громадяни Росії могли входити у склад екіпажу.

Дипломатичне відомство з'ясовує обставини інциденту. Ситуація ускладнюється тим, що зона аварії перебуває в охопленому боями Дарфурі.

Тим часом окремі телеграм-канали публікують відео, на якому бунтівники із раніше проурядової воєнізованої організації Сил швидкого реагування беруть на себе відповідальність за підбитий літак.

Також поширюється інформація про щонайменше одного загиблого. Ним є головний інженер компанії Airline Transport Incorparation FZC Віктор Гранов. За попередньою інформацією, з ним перебували ще кілька колег.

У посольстві додали, що перебувають у контакті зі суданською владою та вживають усіх необхідних дій для з'ясування обставин цього інциденту.

Нагадаємо, 10 жовтня стало відомо, що у Волгоградській області Росії розбився навчально-бойовий літак Як-130. Аварія сталася під час виконання навчально-тренувального польоту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 21.10.2024 20:20