Фото: САП

У Запорізькій області заступника прокурора затримали на хабарі у $40 тисяч

У Запорізькій області працівники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро викрили заступника прокурора на хабарництві.

Про це повідомила прес-служба САП.

"23 вересня 2024 року у співпраці з Генеральним прокурором прокурори САП спільно з детективами НАБУ викрили заступника прокурора Запорізької області на одержанні 40 тисяч доларів США неправомірної вигоди", — йдеться у повідомленні.

Як встановило слідство, заступниця обласного прокурора отримала хабар за розв'язання питання щодо зміни підслідності у кримінальному провадженні. Зокрема, фігурантка обіцяла забезпечення скасування арешту майна особи та не притягнення до кримінальної відповідальності за результатами досудового розслідування.

Посадовицю затримали "на гарячому" під час передачі коштів.

"Першочергові слідчі дії тривають. Попередня правова кваліфікація дій прокурора — ч. 4 ст. 368 КК України. Вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу", — наголосили у САП.

хабар заступниці прокурора Запоріжжя

Фото: САП

Нагадаємо, раніше працівники Державного бюро розслідувань спільно з управлінням внутрішньої безпеки Міністерства оборони України повідомили про підозру у недбалому ставлені до служби одному з колишніх високопосадовців Міноборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.09.2024 19:53