Фото ілюстративне. Джерело: ДПСУ

Ухилянти потрапили у фотопастку при втечі з України: їх затримали прикордонники (відео)

Фотопастка зафіксувала порушників, які намагалися незаконно потрапити до Молдови. Їх затримали прикордонники.

Відповідне відео у Telegram оприлюднили Сили оборони Півдня України. Військові наголосили, що пізніше ще декількох чоловіків, які намагалася заховатися в лісосмузі, виявили неподалік кордону.

"На усіх складено адмінпротоколи. Справи скеровано до суду", — йдеться у повідомленні Сил оборони Півдня.

Раніше речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко повідомив, що найчастіше ухилянти намагаються втекти за кордон через "зелену" ділянку  або через пункти пропуску з підробними документами. Прикордонники кожного дня фіксують незаконні спроби такого перетину.

Нагадаємо, 11 січня на Вінниччині прикордонники витягнули з крижаного Дністра чоловіка, який плив до молдовського берега. Він намагався незаконно перетнути кордон України.

Також сімох ухилянтів, які намагались втекти через засніжені Карпати до Молдови й Румунії, затримали прикордонники. Оцінку їхнім діям повинен надати суд.

Згодом стало відомо, що уродженку Чернівецької області звинуватили в незаконному переправленні військовозобов’язаних осіб через державний кордон України. Підозрювана разом зі співучасниками організувала схему незаконного переправлення ухилянтів до Молдови.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.02.2024 17:53