Фото: скріншот

Ухвалив низку "необхідних рішень": Сирський приїхав на Бахмутський напрямок

Командувач Сухопутними військами ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський приїхав до українських військових на Бахмутському напрямку. Там він вже ухвалив низку важливих рішень.

Про це Сирський написав у Telegram.

За його словами, разом з командирами вони ухвалили "низку необхідних рішень", спрямованих на "забезпечення ефективної оборони та завдавання максимальних втрат противнику".

"Поспілкувалися із захисниками східного фронту. В центрі уваги постійно мають бути люди, від солдата до комбрига. Ніхто не має залишитись осторонь, оскільки саме завдяки їх самовідданості та професіоналізму Бахмут тримається", — додав Сирський.

Нагадаємо, раніше командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський заявляв, що на Бахмутському напрямку продовжуються інтенсивні бойові дії. На деяких ділянках ЗСУ пішли в контрнаступ і змусили ворога залишити позиції.

Крім того, нещодавно українські прикордонники у Бахмуті влаштували російським окупантам "запальний вікенд". Тоді було знешкоджено щонайменше 24 рашисти. Прикордонники зауважили, що попри надскладну ситуацію, українські захисники продовжують на ближніх дистанціях ліквідовувати штурмовиків країни-агресора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.05.2023 09:35