Фото: сайт Міністерства внутрішніх справ

Українців закликають повідомляти про корупційні прояви у Сервісних центрах МВС: названо способи

Українців просять повідомляти про корупційні прояви у Сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ на тлі реформ, що тривають у даній структурі. У цьому нашим громадянам можуть допомогти чат-боти та гаряча лінія.

Про це у Telegram-каналі повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Посадовець підкреслив, що реформа Сервісних центрів МВС триває і важливо реалізувати її повністю. Саме тому громадянам пропонують долучитися до покращення роботи цієї структури.

"Якщо ви стали свідками корупційних проявів або ж від вас вимагають хабар за послуги, повідомляйте про це на чат-бот та гарячу лінію. Оперативники внутрішньої безпеки Національної поліції реагуватимуть невідкладно", — йдеться у повідомленні Клименка.

Він також наголосив, що цілі реформи Сервісних центрів МВС незмінні: мінімум бюрократії, висока якість послуг, швидкість та комфорт для населення. І головне — недопущення будь-яких корупційних проявів.

"Посилюємо внутрішній контроль, цінуємо довіру громадян", — додав Ігор Клименко.

Українців закликають повідомляти про корупцію у Сервісних центрах МВС

Інфографіка: Telegram-канал Ігоря Клименка

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленский заявив, що Україна зможе забезпечити вільну від корупції післявоєнну відбудову держави. Також гарант наголосив, що Україна вже продемонструвала значний прогрес у боротьбі з хабарництвом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 28.02.2024 18:33