Кирило Буданов. Джерело: Головне управління розвідки

Українська розвідка виявила плани Росії щодо зриву постачань західної техніки в Україну

Кремль розробив плани для зриву постачань західної техніки в Україну. Російські окупанти декілька разів намагалися їх реалізувати, але безрезультатно.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю The Telegraph.

"Нам чітко відомо, що плани стосовно дестабілізації ситуації та щодо зриву систем постачання західних озброєнь розроблені існують. Певні елементи саме через агентурну роботу нам відомі. Вони це планують, у такій роботі це нормально, хай розробляють", — сказав він.

За словами Буданова, росіяни декілька разів намагалися зірвати постачання техніки до України, але безрезультатно.

"У разі ухвалення політичного рішення на ведення подібних дій вони будуть готові", — заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Він додав, що в підсумку спрогнозувати такі рішення складно, однак українські розвідники роблять усе, щоби бути готовими до будь-яких ситуацій.

Нагадаємо, Кирило Буданов також заявив, що Головне управління розвідки Міністерства оборони України за два роки повномасштабної війни максимально збільшило свої бойові підрозділи. За його словами, від початку вторгнення розвідники значно підсилили напрямок кіберрозвідки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.02.2024 19:21