Олександр Сирський. Джерело: Telegram-канал головнокомандувача ЗСУ

Українські сили знищили російський комплекс С-300: Сирський показав відео

У ніч на вівторок, 16 липня, Сили оборони України уразили російський комплекс С-300. Успішну операцію наші військові провели в тимчасово окупованій частині Донецької області.

Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський, який опублікував відповідне відео у своїх соціальних мережах.

"Висловлюю подяку воїнам за успішне виконання бойового завдання! Сьогодні опівночі підрозділи ракетних військ Збройних сил України, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони завдали удару по ворожому комплексу С-300 на території тимчасово окупованої Донецької області", — зазначив він.

Сирський надав інформацію розвідки, яка підтвердила ураження радіолокаційної станції та пускових установок противника. Детальніша інформація щодо наслідків удару уточнюється.

"Варто зазначити, що це вже не перша спільна вдала робота українських ракетників і представників інших складових Сил оборони по важливих військових цілях Росії. Раніше вже знищено понад 20 пускових установок і близько 15 радіолокаційних станцій. Продовжуємо системно знищувати потенціал російської ППО, створюючи сприятливі умови для успішного застосування ударних авіаційних засобів", — підсумував Олександр Сирський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив під час спілкування зі журналістами 15 липня, що наразі не варто оцінювати роботу командувача Збройних сил України Олександра Сирського в контексті прориву росіян на Харківщині, бо це післявоєнні розмови. До того ж під командуванням Сирського звільняли Харківщину та зупиняли росіян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.07.2024 18:29