Володимир Зеленський. Джерело: Telegram-канал президента України

"В окупантів болісні втрати": силовики прозвітували Зеленському про безпекову ситуацію в Україні

Під час щоденного звіту силовики розповіли президенту України Володимиру Зеленському про боєприпаси для військових власне виробництво зброї, ситуацію на полі бою та пошуково-рятувальну операцію в Чернігові.

Про це повідомив Володимир Зеленський у дописі у своїх соціальних мережах.

"Доповіді про надходження техніки та боєприпасів. Розподіл по бойових та комплектування резервних бригад. Частка власного виробництва постійно зростає. Держава укладає з нашими підприємствами серйозні, тривалі контракти, які дають прогнозованість, можливість набирати людей і залучати інвестиції. Вже цього місяця наша промисловість уперше видає 10 "Богдан", у травні й далі — ще більше", — зазначив він.

За його словами відбулася також доповідь головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського щодо поточної ситуації на полі бою та результатів удару по російських об’єктах у Криму.

"Ще чекаємо остаточних даних, але вже зрозуміло, що окупанти зазнали болісних втрат. Також, за доповідями розвідок, після наших дій у Чорному морі Росія переміщує кораблі, зокрема, носії "калібрів", на Каспій", — уточнив президент.

Міністерство внутрішніх справ доповіло про завершення пошуково-рятувальної операції в Чернігові та ліквідацію наслідків нічного обстрілу безпілотниками.

"Також відбулося важливе обговорення методів боротьби з російським пропагандистським телевізійним сигналом у прикордонних регіонах. Складне технічне завдання, але є власні розробки, які можуть із ним впоратися", — підсумував Володимир Зеленський.

Нарада Зеленського зі силовиками

Нарада Зеленського зі силовиками. Джерело: Telegram-канал президента

Нагадаємо, сьогодні Зеленський, виступаючи по відеозв'язку на засіданні Євроради, заявив, що російських атак може зазнати інфраструктура українських атомних електростанцій. Тому Україні вкрай необхідні сучасні засоби протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.04.2024 14:32