Фото: Pixabay

У п'яти вишах України з'являться нові ректори

Міністерство освіти та науки оголосило про конкурс на заміщення посади ректорів в п'яти університетах. Строк подання заяв — два місяці з дня опублікування оголошення на офіційному сайті освітнього відомства.

У відомстві повідомили що в лютому, зʼявились оголошення про конкурс в Чернівецькому національному університеті ім. Федьковича, Національному університеті "Острозька академія", Державному університеті інформаційно-комунікаційних технологій. Також є оголошення про конкурс в Національний університет біоресурсів і природокористування та Національний університет "Полтавська політехніка ім. Кондратюка".

В конкурсі можуть взяти участь громадяни України, які володіють державною мовою відповідно до рівня, визначеного Національною комісією зі стандартів державної мови, мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

Нагадаємо, на початку 2024 року стало відомо, що деякі вищі навчальні заклади України можуть підвищити вартість навчанняОднак це не означає, що хтось може залишитися без гідної освіти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 09.03.2024 02:13