Фото: Facebook Наталії Сад

В "Укроборонпромі" повідомили про успішне застосування безпілотника: яка дальність його польоту

Український безпілотник успішно проявив себе у бойових умовах. Його дальність складає близько тисячі кілометрів.

Про це повідомила речниця "Укроборонпрому" Наталія Сад.

Вона опублікувала фото з головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним, що було зроблене після успішного застосування БпЛА.

Сад опублікувала світлину, на якій присутні, зокрема, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, командувача Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук та генеральний директор "Укроборонпрому" Юрій Гусєв.

На фото помітно, що усі учасники випробування перебувають у хорошому настрої. Речниця "Укроборонпрому" пояснила посмішки учасників процесу.

"Після успішного застосування нашого безпілотника на 1000 км", — написала вона.

Нагадаємо, німецький концерн Rheinmetall спільно з "Укроборонпром" вже цього літа відкриє в Україні підприємство з виробництва зброї. Спільне німецько-українське військове виробництво почне роботу в середині липня.

Також повідомлялося, що німецький концерн Rheinmetall має намір надати Україні значну кількість артилерійських боєприпасів і заявив про плани виробляти до 600 тисяч снарядів на рік. А оскільки Євросоюз зобов'язався постачати Україні мільйон артилерійських снарядів на рік, то виробництво від Rheinmetall дозволить покрити більшу частину потреб ЄС у цьому питанні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.06.2023 16:46