Фото: скріншот з відео

"Валерій Федорович почувається добре": офіцер ЗСУ показав відео із Залужним

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний спростував російські фейки про нібито своє поранення. Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) показав відео з генералом.

Відповідне відео Штірліц опублікував у Telegram.

"Погані новини для рашнпропаганден! Валерій Федорович почуває себе добре і продовжує планувати звільнення українських земель від російських окупантів!" — сказав Штефан.

Він також додав що разом із Залужним рухаються "тільки вперед до нашої спільної перемоги".

На опублікованому відео генерал Залужний усміхається і махає рукою в камеру.

"Щиро дякую всім українцям! Разом ми обов'язково переможемо. І не тільки сьогодні. Завжди", — сказав головнокомандувач.

Нагадаємо, раніше російські пропагандисти запустили новий вкид, який стосується Зеленського та Залужного. Вороги продукують фейки про їхній конфлікт і поширюють наратив про те, що Залужного нібито готують на роль майбутнього українського президента.

Відомо, що протягом останніх двох тижнів росіяни запустили три фейкові новини про "загибель" українських командувачів Сил територіальної оборони та Сухопутних військ ЗСУ Олександра Танцюри й Олександра Сирського та головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр відреагувала на брехню, яку поширює Росія про нібито поранення чи загибель головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.05.2023 17:58