Володимир Зеленський на Хмельниччині в гостях у прикордонників. Джерело: president.gov.ua

"Ваш внесок — один з основних": Зеленський оглянув військову техніку українських прикордонників (відео)

У п’ятницю, 3 травня, президент України Володимир Зеленський, перебуваючи з робочою поїздкою у Хмельницькій області, оглянув військову техніку, яку використовують українські прикордонники для захисту держави від окупантів.

Про це Володимир Зеленський повідомив у своїх соціальних мережах.

"Ми зберегли нашу незалежність і маємо зараз її гарантувати — гарантувати, що на українській землі саме українська сила є та буде визначальною", — наголосив він.

За його словами, внесок у це Державної прикордонної служби України — один з основних. Український президент сказав про це під час зустрічі з прикордонниками в Хмельницькому, а також привітав із професійним днем — днем Державної прикордонної служби України, який ми відзначали цього тижня.

"Дякую вам від імені всіх українців за вашу надійність та силу, які ви проявляєте в захисті нашого кордону і в боях заради України разом з усіма нашими Силами оборони та безпеки. Дякую кожному підрозділу, кожному солдату та командиру Державної прикордонної служби України за те, що ви є дійсно міцною опорою для нашої держави. Саме так має залишатись і надалі. Ми всі очікуємо від вас точно не меншої фаховості й не меншої здатності примножувати український досвід стійкості та перемог у боях проти окупанта. Я дякую вам за те, що українці можуть бути впевнені у вашій силі!" — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 3 травня, президент Володимир Зеленський провів нараду на Хмельниччині щодо безпекової ситуації. Він, зокрема обговорив безпеку Хмельницької атомної електростанції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.05.2024 17:22