Фото ілюстративне. Дональд Трамп. Джерело: соцмережа X

Вихід Байдена з виборчих перегонів: Трамп зухвало відреагував

Головний опонент та колишній лідер США Дональд Трамп відреагував на рішення чинного лідера Америки Джо Байдена вийти з передвиборчих перегонів.

Про це повідомляє CNN.

У телефонній розмові з журналістами видання через кілька хвилин після того, як президент Джо Байден оголосив про свій вихід із перегонів 2024 року, колишній лідер країни Дональд Трамп схарактеризував Байдена як "найгіршого президента за всю історію нашої країни".

Хоча поки що неясно, хто стане кандидатом від Демократичної партії, Трамп заявив, що, на його думку, віце-президента Камалу Гарріс буде легше перемогти, ніж Байдена.

Варто зазначити, що 21 липня чинний президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден прийняв рішення вийти з президентських перегонів. З більш детальними роз'ясненнями політик виступить протягом наступних днів.

У своїй наступній заяві Джо Байден запропонував демократам обрати своїм кандидатом чинного віце-президента країни Камалу Гарріс.

Як відомо, раніше президента США Джо Байдена закликали "закріпити свою спадщину", припинивши боротьбу за переобрання на другий термін. Про це йшлося в листі, який надіслали представники політичних донорів Демократичної партії.

Нагадаємо, 4 липня стало відомо, що Байден пройшов медичне обстеження після невдалого виступу на дебатах із кандидатом у президенти Дональдом Трампом. Журналісти зазначали, що лікар Білого дому провів лише короткий огляд Байдена через симптоми застуди, які у нього зберігаються. Цей огляд не включав серйозних тестів.

Раніше президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що не зніматиме свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів у Штатах. Він готовий перемагати Дональда Трампа в цій кампанії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.07.2024 22:53