Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Вивчає українську мову, читає Коран, цікавиться дронами: москвичка написала заяву на сина

Москвичка написала в поліцію заяву на рідного сина. Він раптово розпочав вивчати українську мову, читати Коран, зацікавився дронами, снарядами, мінами. До того ж активно зайнявся спортом.

Про це повідомив російський інформаційний ресурс Mash.

"24-річний син Олени раніше нічим подібним не захоплювався. Рік тому поїхав на заробітки на Далекий Схід, повернувся за дев'ять місяців", — ідеться в повідомленні.

Саме після цього його родичі помітили в нього активне зацікавлення пробіжками, «залізом» у тренажерках, а також літературою про озброєння — винятково українською мовою.

"Зубрить мову, на дозвіллі почитує Коран", — додала у своїй заяві "стурбована" москвичка.

За її словами, голос матері та здорового глузду хлопець ігнорує, тому вона пішла в поліцію та благає повернути сина на істинний шлях.

"Той шлях, що він обрав, — неправильний", — звернулася жінка до правоохоронців, яких вона закликає поставити рідного сина "на путь істинний".

Нагадаємо, що наприкінці березня Басманний районний суд Москви заочно заарештував на два місяці очільника Служби безпеки України Василя Малюка у справі "про публічні заклики до тероризму". Його також оголосили у федеральний та міжнародний розшук.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 11.04.2024 16:51