На фото: Віктор Кобзистий. Джерело: sport.pl.ua

Внаслідок ракетного обстрілу по Львову загинув відомий баскетболіст та майстер спорту Віктор Кобзистий

У п’ятницю, 29 грудня, унаслідок ракетного обстрілу Львова загинув відомий баскетболіст, тренер та майстер спорту Bіктор Кобзистий.

Про це повідомив начальник управління спорту Львівської міської ради Антон Нікулін.

"Сьогодні під час підступного обстрілу рашистськими ракетами нашого міста загинув Bіктор Кобзистий — український баскетболіст, тренер, майстер спорту України міжнародного класу", — написав він у Facrbook.

Також Нікулін висловив співчуття близьким та рідним спортсмена, життя, якого обірвала російська ракета.

Варто зазначити, що раніше очільник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що внаслідок влучання ракети у багатоповерхівку на вулиці Хоткевича у Львові загинув 44-річний чоловік.

Що відомо про Віктора Кобзистого

Віктор Кобзистий народився на Полтавщині. Віктор Кобзистий був одружений. У нього залишилося двоє синів.

З самого дитинства він займався спортом. Через високий зріст зацікавився баскетболом та грав за збірну України у фінальних частинах Чемпіонату Європи 2001 та 2005 роках. Свою кар'єру він завершив кар'єру влітку 2011 року.

На фото: Віктор Кобзистий. Джерело: sport.pl.ua

На фото: Віктор Кобзистий. Джерело: sport.pl.ua

Протягом 2011-2014 років працював асистентом головного тренера київського "Будівельника", у 2014 очолював посаду головного тренера дніпродзержинського "ДніпроАЗОТа". З 2015 року був президент БК "Кремінь". З 2016 року виступав за дублюючий склад клубу БК "Кремінь" у Вищій лізі.

Нагадаємо, зранку 29 грудня рашисти знову масовано атакували Львів. Влучання було у житловий будинок на вулиці Хоткевича. На момент ракетної атаки люди перебували у своїх домівках. Сстаном на 13:00 внаслідок обстрілу травмовано 24 людини. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.12.2023 14:41