Скріншот з відео

Як протидіяти ворожим безпілотникам на полі бою: Зеленський провів важливу нараду (відео)

У середу, 14 лютого, президент Володимир Зеленський провів нараду з урядом, військовими та представниками оборонно-промислового комплексу. Це допоможе надати військовим сучасну зброю проти ворожих розвідувальних дронів.

Відповідне повідомлення опублікував глава держави у своєму Telegram-каналі. Зеленський наголосив, що "Орлан" або ZALA над лінією фронту — це очі для російської артилерії та ударних БпЛА. 

"В Україні є рішення, як їх осліпити. Треба впроваджувати системний підхід, від ідентифікації до ефективного застосування РЕБ і засобів ураження", — сказав президент.

Володимир Зеленський також дав доручення створити комплексну систему, яка поєднала б армію та промисловість. Щоб виробники точно знали потреби фронту, а армія — виробничі можливості по всіх регіонах.

"Фронт потребує швидкої реакції на виклики та загрози. Ми повинні робити все, щоб захистити найголовніше, що в нас є на полі бою, — життя наших воїнів", — додав президент України.

Нагадаємо, 10 лютого Володимир Зеленський провів нараду щодо українського виробництва зброї та боєприпасів. Українська влада запланувала прискорення контрактів і збільшення виробництва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.02.2024 18:05