Скріншот із відео. Джерело: Telegram-канал Миколи Олещука

Як українські військові розносять переправи через мости в Курській області: відео від Повітряних сил

Українські сили продовжують проводити успішні операції в Курській області Російської Федерації. Зокрема, тактична авіація керованими авіабомбами уразила дві мостові переправи в цьому регіоні.

Відповідне відео у своїх соціальних мережах опублікував командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук.

Він наголосив, що льотчики тактичної авіації Повітряних сил разом із побратимами інших родів і видів військ Сил оборони успішно розносять логістичні сполучення в Курській області.

"На відео — результат бойової роботи авіації керованими авіабомбами по двох мостових переправах у 20 числах серпня 2024 року! Разом — до перемоги!" — підсумував командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Учора Олещук зазначив, що після оголошеної російською владою евакуації цивільного населення з прикордоння Курської області для ведення оборонних дій ворог активно займає цивільні об’єкти населених пунктів.

"Ми все бачимо, ми все знаємо. Наші високоточні бомби дістануть вас усюди!" — запевнив командувач Повітряних сил ЗСУ.

Він також подякував пілотам тактичної авіації Повітряних сил ЗСУ за результативні удари по місцях зосередження противника, техніці та позиціях окупантів.

Нагадаємо, що від початку повномасштабної військової агресії Російської Федерації Повітряні сили України знищили понад 8 000 повітряних цілей ворога. При цьому українські пілоти здійснили понад 20 тисяч бойових вильотів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.08.2024 16:48