Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Забезпечення військових зброєю та технікою: Зеленський розповів про головні теми Ставки

У вівторок, 8 жовтня, президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. На ньому обговорили забезпечення українських військових зброєю та технікою.

Про це повідомив Володимир Зеленський, опублікувавши відповідний допис у своїх соціальних мережах.

"Доповідь головкома Олександра Сирського: потреби армії до кінця року та на перспективу. Доповіді всіх учасників процесу щодо того, як ці потреби забезпечити: що ми придбаємо, що отримаємо від союзників, що виробимо самостійно", — зазначив він.

За його словами, також доповідали прем’єр-міністр Денис Шмигаль, віце-премʼєр з інновацій Михайло Федоров, міністр оборони Рустем Умєров, міністр із питань стратегічних галузей промисловості Герман Сметанін та інші.

"Визначили пріоритети для нашого оборонно-промислового комплексу на наступний рік. Це, зокрема, ракети, дрони, снаряди, а також активне залучення інвестицій від партнерів", — підсумував Володимир Зеленський.

Учора український президент зазначив під час вечірнього відеозвернення, що план перемоги України має бути зрозумілим для кожного в країні. Тож спочатку відбудеться остаточне узгодження всіх його пунктів зі союзниками, а після цього його розкриють українцям.

Нагадаємо, 6 жовтня Володимир Зеленський наголосив, що виповнилося два місяці з того часу, як Збройні сили України розпочали військову операцію у Курській області Росії. Це стало важливим етапом російсько-української війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.10.2024 17:28