Фото: соцмережі

"Закохала" до смерті: російський окупант помер прямо в ліжку місцевої колаборантки

Під Мелітополем російський загарбник помер прямо в ліжку місцевої колаборантки Сніжани Марченко. В окупанта з РФ не витримало серце під час статевого акту.

Про це повідомляє видання "РІА–Новини".

Зазначається, що колаборантка Марченко раніше працювала на прикордонній заставі, але коли окупанти захопили частину Запорізької області, вона перейшла на бік Російської Федерації.

Вона отримала "посаду" заступниці гауляйтерки Кирилівської громади Катерини Уманець. Проте Марченко затрималась на ній недовго.

"Сніжана кинулася в усі тяжкі Знайшла собі у коханці офіцера-осетина з добровольчого батальйону "Аланія". І ось уже тиждень, як вся Кирилівка "гудить", обговорюючи надздатності кохання колаборантки", — йдеться у повідомленні видання.

Журналісти додають, що російський загарбник помер під кирилівською "Афродітою" у прямому розумінні цього слова. Медикам швидкої допомоги, які приїхали із Мелітополя, довелось лише констатувати смерть.

Нагадаємо, Росія перестала виплачувати заробітну плату окупаційним "адміністраціям" на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Блокування коштів відбувається на рівні рішення в Москві.

Також повідомлялося, що російські окупанти планують вивезти людей з Запорізької області. Йдеться про евакуацію населення з низки населених пунктів біля лінії фронту.

Відомо, що російські окупанти готують до "евакуації" людей з міста-супутника Запорізької атомної електростанції Енергодара. Йдеться про близько 3 100 осіб. 

Крім цього, 8 травня російські окупанти розпочали вивезення з міста Кам’янка-Дніпровська Запорізької області дітей дошкільного та шкільного віку разом з батьками, а також освітян та інших працівників бюджетної сфери. Охочих виявилось небагато.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.05.2023 10:02