Володимир Зеленський на будівництві фортифікаційних споруд у Чернігівській області. Джерело: president.gov.ua

Зеленський побував на будівництві фортифікаційних споруд на Чернігівщині (відео)

У п’ятницю, 5 квітня, президент України Володимир Зеленський відвідав Чернігівську область. Там він перевірив будівництво фортифікаційних споруд.

Про це Володимир Зеленський повідомив у своїх соціальних мережах.

"Чернігівщина. Будівництво фортифікацій. Терміни виконання робіт і надійність — головне. Вдячний усім, хто залучений!" — зазначив він

Він подякував усім, хто залучений у регіоні в будівництві фортифікацій: за його словами, Чернігівщина працює, згідно з графіком.

"Заслухав доповіді військового та безпекового керівництва області — питання оборони, знищення російських диверсійно-розвідувальних груп, протидії обстрілам. У всіх прикордонних районах проблематика однакова. Постійні російські знущання — обстріли, терор", — додав український президент.

Він акцентував, що на 15 тисяч мешканців прикордонних громад Чернігівщини, які зазнають постійних таких ударів із Росії, терористи випустили 15 тисяч снарядів за минулий рік.

"Не жаліють. Буквально кожну людину намагаються дістати — хочуть знищити все життя тут. І кожен, хто захищає наших людей, усі наші громади, усю нашу Україну, кожен у світі, хто допомагає Україні, — справжній оборонець життя. Я вдячний усім. Слава Україні!" — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що у вечірньому відеозверненні 3 квітня президент Володимир Зеленський закликав союзників до рішучої відповіді Росії, яка готує свою армію до нового наступу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.04.2024 18:40