Володимир Зеленський на Личаківському кладовищі у Львові. Джерело: president.gov.ua

Зеленський приїхав до Львова з неоголошеним візитом (фото, відео)

У четвер, 27 червня, президент Володимир Зеленський прибув до Львова. Його візит раніше не анонсували. На Личаківському цвинтарі він вшанував памʼять наших Воїнів, які віддали життя в російсько-українській війні.

Про це повідомили інформаційні ресурси українського президента та начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Зеленський побував на Марсовому полі у Львові, де вшанував пам'ять загиблих захисників.

"Львів. Марсове поле. Пам’ятаємо, якою є ціна свободи, незалежності та майбутнього для нашої держави. Ніколи не забудемо кожного й кожну, чиї сміливість і сила здобували волю для України", — зазначив він.

У Львівській обласній військовій адміністрації при цьому зазначили, що Зеленський прибув у Львівську область з неоголошеним візитом.

В Офісі президента України уточнили, що разом із Володимиром Зеленським пам’ять загиблих ушанували керівник Офісу президента Андрій Єрмак, начальник Львівської ОВА Максим Козицький і міський голова Львова Андрій Садовий.

"Личаківське військове кладовище — територія військових поховань у Львові. На Марсовому полі з квітня 2022 року ховають воїнів, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів", — зауважили в Офісі президента України.

Журналісти Reuters раніше повідомляли,  що Зеленський має прибути 27 червня в Брюссель, де підпише безпекову угоду між Україною та ЄС. Зокрема, нещодавно голова Ради ЄС Шарль Мішель розіслав запрошення членам, в якому повідомив, що 27 червня відбудеться "обмін думками" з президентом Володимиром Зеленським. Вони заплановані на 15:00 за київським часом.

Нагадаємо, що вчора президент Володимир Зеленський привітав прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте з рішенням послів країн-членів НАТО призначити його наступним генеральним секретарем Північноатлантичного альянсу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.06.2024 11:18