Фото: соцмережі

Жест підтримки: Ізраїль продовжив дозвіл на перебування громадян України

Уряд Ізраїлю продовжив громадянам України дозвіл на перебування на території країни до кінця поточного року.

Про це повідомляє Посольство України в Державі Ізраїль на сторінці у Facebook.

"Вітаємо рішення уряду Ізраїлю продовжити дозвіл на перебування громадян України в Ізраїлі до кінця 2024 року! Це дуже великодушне рішення, особливо в складний для Ізраїлю час", йдеться у повідомленні.

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук наголосив, що українська сторона високо цінує це рішення, яке є свідченням підтримки України Ізраїлем.

"Ми високо цінуємо це рішення. Наші люди разом переживають найважчі часи й, попри труднощі, ми відчуваємо підтримку ізраїльського народу", написав Корнійчук.

 ізраїль дозвіл на перебування громадян україни

Скріншот зі сторінки Embassy of Ukraine in the State of Israel у Facebook

Нагадаємо, у Молдові вирішили припинити роботу тимчасового центру допомоги біженцям з України. Він розташовувався біля контрольно-пропускного пункту в Паланці на молдовсько-українському кордоні. Роботи із закриття центру допомоги біженцям з України в Паланці розпочали ще 4 січня. Тепер працівники інспекторату розбирають тимчасовий табір, який розбили біля контрольно-пропускного пункту на початку війни Росії проти України, вивозять усю інфраструктуру — намети, технічне обладнання та гігієнічні модулі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.01.2024 10:24