Камала Гарріс. Фото: x.com/KamalaHarris

Журнал Time показав незвичну обкладинку на тлі виходу Байдена з виборчих перегонів (фото)

Щотижневий американський журнал Time оприлюднив обкладинку до нового випуску. На ній віце-президентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс змінює президента Джо Байдена.

Новий випуск журналу медійники анонсували у своєму Instagram.

У попередньому номері журналісти присвятили обкладинку дебатам між кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом і Байденом, після яких останній зазнав нищівної критики та закликів зняти свою кандидатуру, які звучали навіть від найближчих соратників.

Нова обкладинка Time з’явилася після того, як нинішній очільник Білого дому все ж повідомив про свою відмову брати участь у виборчих перегонах.

"Майже півстоліття знадобилося Джо Байдену, щоби піднятися на вершину американської політики — сходження, що супроводжувалося трагедією й увінчалося тріумфом. Падіння порівняно з цим стало жорстоко швидким", — написали журналісти.

Обкладинка Time

Джерело: Instagram Time

Байден закликав підтримати Камалу Гарріс кандидаткою від Демократичної партії на вибори у листопаді. Він хоче, аби "демократи об’єдналися заради перемоги над Трампом". Зі свого боку Гарріс зазначила, що для неї "велика честь отримати підтримку від президента", тому вона "боротиметься за номінацію в кандидати й об’єднання Демократичної партії".

Напередодні союзники віце-президентки вже розпочали залучати донорів, щоби зібрати належну кількість коштів для її виборчої кампанії.

Нагадаємо, раніше американські журналісти дізналися, що після зустрічі з двома найближчими помічниками Байден остаточно вирішив зняти свою кандидатуру з виборів. До того ж закриті соціологічні опитування малювали для нього доволі похмурі перспективи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.07.2024 11:38