Джо Байден. Джерело: Facebook

Байден остаточно визначиться щодо участі в президентських перегонах у День незалежності США, — ЗМІ

У День незалежності США, який відзначають 4 липня, президент Джо Байден планує зібрати коло близьких собі людей. Саме під час цієї розмови він має визначитися щодо участі в президентських перегонах.

Таку інформацію оприлюднила агенція CNN. Журналісти зазначили, що президент збере членів сім’ї до Дня незалежності. І саме ця розмова матиме вирішальне значення для його майбутніх обговорень про кампанію переобрання в Білому домі — він гостро потребує день без інтенсивних новин, що дозволить йому "перегрупуватися" в потенційно найважливіші 48 годин його політичної кар'єри.

Медійники додали, що Байден бореться за порятунок свого подальшого президентства, однак занепокоєний, що його захлисне хвиля критики та тиску всередині партії, які наростають. Адже все більше демократів висловлюють сумніви, що він зможе перемогти Дональда Трампа після провального виступу на дебатах.

Коли з’явилися припущення про те, що чинний президент розглядає можливість вийти з перегонів, Байден однозначно заявив, що братиме участь у виборах, щоби перемогти. Потім він зустрівся з 20 губернаторами-демократами в Білому домі у спробі довести їм, що має енергію та спроможність, аби здобути перемогу на виборах і керувати ще чотири роки.

Щоби запевнити американців у своїй здатності очолити США знову, у п’ятницю Байден дасть інтерв’ю телеканалу ABC News, "яке тепер виглядає навіть більшим викликом, ніж дебати на CNN". Адже припинення передвиборчої кампанії Байдена, як і кожен його публічний виступ зараз, аналізуватиметься стосовно будь-яких помилок чи ознак вразливості.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що президент США Джо Байден пройшов медичне обстеження після невдалого виступу на дебатах із кандидатом у президенти Дональдом Трампом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.07.2024 23:52