Джо Байден і Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Байден запропонував Трампу зіграти в гольф і пообіцяв дати йому фору за однієї умови (відео)

Президент США Джо Байден запропонував своєму опоненту на виборах Дональду Трампу зіграти в гольф. Він пожартував, що дасть конкуренту фору за однієї умови.

Відповідне відео Джо Байден опублікував на своїй сторінці в мережі X (колишній Twitter).

На ньому — уривок із заходу для збору коштів, який відбувся ще 28 березня, де ведучий жартома сказав, що Байден не виграв жодного чемпіонату з гольфу, які організовує Трамп.

Байден у відповідь на цей жарт розповів, що пропонував Трампу зіграти в гольф ще 2016 року.

"Дональде, моя пропозиція залишається в силі. Я дам тобі фору в три удари, якщо ти сам будеш носити свою сумку", — зазначив Байден.

Вибори президента США запланували на 5 листопада 2024 року. За прогнозами, головним кандидатом від демократів стане чинний американський лідер Джо Байден, а від республіканців балотуватиметься Трамп.

Нагадаємо, що 24 березня Байден переміг на праймеріз Демократичної партії на вибори у штаті Луїзіана. Так само Трамп виграв у цьому ж штаті на праймеріз Республіканської партії.

Результати опитувань американських соціологів свідчать, що в політиків майже однакові відсотки підтримки. Але примітно те, що Трамп випереджає Байдена у п'яти зі шести ключових штатів. Саме тому наразі республіканця називають фаворитом виборчих перегонів у США.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 31.03.2024 17:52