Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

"Бельгія існує завдяки Росії": Путін здивував новим "історичним" маразмом

Кремлівський диктатор Володимир Путін шокував світ новим "історичним перлом". Він заявив, що незалежна держава Бельгія з'явилася значною мірою завдяки Росії.

Про це повідомили російські пропагандистські ресурси з посиланням на виступ Володимира Путіна на зустрічі з учасниками Всесвітнього фестивалю молоді.

"Бельгія значною мірою з'явилася на карті світу як незалежна держава у тому числі значною мірою завдяки Росії та позиції Росії. Але це зараз уже не має значення", — видав президент країни-агресорки.

Що саме він мав на увазі, кремлівський диктатор не уточнив. Хоча вже всім відомо про "дуже особливий" погляд "московського маразматика-терориста" на деякі речі у світі.

При цьому Путін додав, що велике значення полягає в тому, що Росія "має з багатьма країнами світу свою передісторію відносин і, як правило, вона несе позитивний характер".

Як відомо, 29 лютого президент Росії Володимир Путін звернувся з посланням до Федеральних зборів. Він 26 разів згадав Україну та війну, пригрозив НАТО ядерною зброєю та частково торкнувся російських проблем. За його словами, "спеціальну військову операцію" у Росії підтримує "абсолютна більшість населення".

Нагадаємо, що в лютому президент Джо Байден назвав російського диктатора Володимира Путіна "сучим сином". Очільник Білого дому побоюється ядерної ескалації, яка може виникнути у нинішній реальності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.03.2024 22:27