Такер Карлсон і Володимир Путін. Скріншот із відео

"Це параноя": польський міністр пояснив, що найбільше шокує в інтерв’ю Путіна Карлсону

Президент Росії Володимир Путін уже не вперше звинувачує Польщу в початку Другої світової війни. Шокує те, що це транслює американський "журналіст" Такер Карлсон.

Таку думку висловив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський у своїх соціальних мережах.

"Російський диктатор Володимир Путін уже не вперше звинувачує Польщу, в яку вдерлися СРСР 17 вересня 1939 року, в розв'язанні Другої світової війни", — написав Сікорський.

Міністр додав, що його країна вже звикла до параноїдальних обґрунтувань повномасштабного вторгнення в Україну, яке Росія розпочала 2022 року.

"Шокує той факт, що цього разу це дозволяє транслювати американський журналіст", — наголосив очільник Міністерства закордонних справ Польщі.

Що сказав Путін про Польщу

Як відомо, сьогодні в мережі з’явилося інтерв'ю російського диктатора Володимира Путіна американському пропагандисту Такеру Карлсону.

Зокрема, Путін озвучив скандальні заяви про Польщу. Він заявив, що поляки нібито спровокували очільника нацистської Німеччини Адольфа Гітлера напасти. Російський диктатор уточнив, що "Польща виявилася незговірливою, тому Гітлер не мав іншого вибору".

Нагадаємо, що в цьому ж інтерв’ю Путін сказав, що Російська Федерація не досягнула цілей у війні проти України. Це, зокрема, стосується денацифікації та "заборону усіляких неонацистських рухів".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.02.2024 18:07