Володимир Зеленський під час Ставки. Джерело: Офіс президента України

Доповіді від Сирського і не тільки: Зеленський провів першу Ставку в оновленому складі

У понеділок, 12 лютого, президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача в оновленому складі. Обговорювалося питання фронту та забезпечення армії снарядами.

Про це Володимир Зеленський написав у своїх соціальних мережах.

"Пріоритетні питання незмінні: фронт і захист прифронтових регіонів, людей і критичної інфраструктури від російського повітряного терору", — зазначив він.

За його словами відбулися доповіді головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського та начальника Генерального штабу ЗСУ Анатолія Баргилевича, представників розвідок, командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ.

"Авдіївка, Куп’янськ, південь. Забезпечення армії всім необхідним: снаряди, дрони, радіоелектронна боротьба", — коротко перерахував важливі воєнні теми український президент.

Він також додав, що під час Ставки відбулися доповіді енергетиків і голів військово-цивільних адміністрацій прифронтових областей. Розробляється подальша розбудова багаторівневого захисту об’єктів електро-, водо- та теплопостачання.

"Ухвалили рішення щодо збільшення кількості та спроможностей мобільних вогневих груп", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні український президент підписав законопроекти про продовження загальної мобілізації та воєнного стану в Україні. Обидва терміни продовжено з 14 лютого 2024 року на 90 днів, до 13 травня 2024 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2024 18:15