Фото: "Укрінформ"

Харківська ОВА заявила про посилення мобілізації в області: яка причина

В Україні діє воєнний стан та відповідно загальна мобілізація. У Харківській області посилюють мобілізаційні заходи.

Про це повідомила Харківська обласна військова адміністрація.

Зазначається, що під час міжвідомчої наради з питань реалізації заходів мобілізації було порушено це питання. У зустрічі взяли участь т.в.о. начальника Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, представники територіальних управлінь СБУ, ДБР, Національної поліції, районних ТЦК, а також голови районних військових адміністрацій та громад регіону.

"З метою виконання планів, поставлених державою, Харківська обласна військова адміністрація посилює свою співпрацю з регіональним центром комплектування та соціальної підтримки у напрямку здійснення мобілізаційних заходів. Також продовжуємо всіляко допомагати нашим захисникам і захисницям", — сказав заступник начальника Харківської обладміністрації  Роман Семенуха.

Зокрема, учасники міжвідомчої наради обговорили кроки співпраці між органами, які сприяють або здійснюють мобілізаційні заходи на території Харківської області.

До того ж вони намітили кроки щодо створення на території районних військових адміністрацій та населених пунктів регіону комісій з розгляду питань, пов'язаних із посиленням мобілізаційних заходів.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав закони про продовження воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Воєнний стан триватиме до середини листопада. Це вже восьме продовження терміну воєнного стану та мобілізації від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2023 17:05