Фото: Flickr

Ілон Маск заявив, що Донбас і Крим потрібно віддати Росії

Американський бізнесмен Ілон Маск знову відзначився антиукраїнською заявою щодо війни, яку розпочала Російська Федерація. Тепер мільярдер публічно погодився, що Донбас та Крим мають стати частиною країни-агресора.

Відповідне висловлювання Маска з'явилось під постом у соцмережі X засновника ПВК Blackwater Еріка Прінса, який заявив, що захоплені Росією території мають лишитися за Москвою.

Ілон Маск назвав "правдивим" твердження Прінса, де стверджувалося, що Київ не має достатньо людей, щоб протистояти РФ, саме тому має віддати свої землі. Варто зазначити, що нещодавно Маск казав, що Росія не може програти у війні та виступив проти фінансової допомоги Україні.

"Потворний мир краще, ніж будь-яке їхнє уявлення про ідеальну війну. Заморозьте лінії... Нехай отримають (Росія, — ред.) Крим, Донецьк, Луганськ", — заявив засновник ПВК.

Під відповідним постом Еріка Прінса Маск написав: "На жаль, це правда".

Ілон Маск погоджується з тезою, що окупованітериторії мають відійти Росії

Скріншот зі сторінки соцмережі X Ілона Маска

Ерік Прінс зазначив, що США нібито мають закінчити війну в Україні, оскільки нібито все, що американці зараз робить — це демографічне знищення. Підприємець запевняє, що держава "пережовує наступне покоління робочої сили, яке вони дійсно не можуть замінити зараз".

Також колишній офіцер військово-морських сил США написав, нібито в України не вистачає живої сили, а західна оборонна база "жалюгідна". Прінс наголосив, що "російського ведмедя у традиційній війні не перевершиш".

Нагадаємо, раніше Ілон Маск вкотре зіграв на руку президенту Росії Володимиру Путіну. Цього разу бізнесмен заявив, що Україна перебуває у програшній позиції у війні й закликав до укладення "мирної угоди" з країною-терористом.

Також Маск заявив, що президент Росії Володимир Путін не може програти у російсько-українській війні. Він також виступив проти ухвалення законопроекту Сенату США щодо виділення допомоги Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.03.2024 11:42