Нікі Гейлі. Джерело: соцмережа X

Конкурентка Трампа в Республіканській партії США Гейлі сьогодні вийде з президентських перегонів

У середу, 6 березня, колишній губернатор Південної Кароліни Нікі Гейлі заявить про свій вихід з президентських перегонів у США. У неї фактично немає шансів на перемогу.

Про це повідомив The Wall Street Journal. Як і прогнозувалося, зробить вона це після "супервівторка", за підсумками якого переможцем на кокусах у більшості штатів став інший республіканець — Дональд Трамп.

"Гейлі у своєму виступі наголосить, що продовжить відстоювати свою консервативну внутрішню та зовнішню політику, а також застереже від деяких небезпек, таких як ізоляціонізм і відсутність фінансової дисципліни, які, на її думку, виходять із Вашингтона", — зазначили журналісти

Нікі Гейлі 4 березня здобула свою першу перемогу в кампанії 2024 року — вона виграла республіканські праймеріз в окрузі Колумбія. Під час "супервівторка" їй вдалося перемогти лише у Вермонті, в інших штатах більшість голосів віддали Дональду Трампу.

Раніше американські інформаційні ресурси опублікували нове опитування, відповідно до якого 45 президент США Дональд Трамп випереджає чинного американського лідера Джо Байдена на 4% на майбутніх виборах 2024 року. 52% респондентів готові віддати свої голоси за республіканця, а 48% — за демократа.

Нагадаємо, що американський політик Дональд Трамп висловив впевненість — якщо він був би президентом Сполучених Штатів Америки, то Росія не наважилась би напасти на Україну, а бойовики ХАМАС не атакували б Ізраїль. У військових конфліктах на території України й Ізраїлю Трамп знову звинуватив чинного главу Білого дому Джо Байдена.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.03.2024 15:49