Володимир Зеленський у Львові. Джерело: president.gov.ua

"Корисний день для України": Зеленський розповів про важливі зустрічі у Львові (відео)

У п’ятницю, 23 лютого, президент Володимир Зеленський та інші керівники держави побували з робочою поїздкою у Львові. Тут відбулася низка важливих міжнародних зустрічей.

Про це Володимир Зеленський повідомив у своїх соціальних мережах.

"Зараз — у Львові, робочий день. Спочатку була зустріч із прем’єр-міністром Данії Метте Фредеріксен, потім — зустріч з американськими сенаторами — делегація на чолі з Чаком Шумером. Хороші перемовини та ще один корисний день для України", — наголосив він.

За його словами, зараз триває підготовка до продовження надзвичайно активної міжнародної роботи найближчими тижнями.

Очільник держави запевнив, що відбудуться й нові домовленості, які посилять наших воїнів, захист наших міст і позиції нашої держави.

"Дякую всім у світі, хто допомагає! Дякую всім, хто захищає нас, Україну, наших людей, наші принципи — абсолютно справедливі принципи. Ніхто у світі не має права знищувати незалежні нації. Ніхто. І ми не дамо Росії знищити Україну", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що, перебуваючи у Львові, президент Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен офіційно підписали угоду про надання Україні гарантій безпеки. Термін домовленостей становитиме 10 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.02.2024 17:59