Фото: прес-служба МЗС України

Кулеба провів розмову зі Столтенбергом: міністр закликав збільшити постачання зброї та снарядів

У п'ятницю, 15 березня, очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба поспілкувався з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Він закликав збільшити постачання зброї та снарядів для нашої країни.

Про це український міністр написав на своїй сторінці у мережі Х.

"Я розмовляв з Єнсом Столтенбергом. Подякувати йому за особисті зусилля щодо забезпечення підтримки України з боку НАТО", — зазначив Кулеба.

У розмові міністр наголосив на важливості подвоєння міжнародних зусиль щодо збільшення та прискорення постачання зброї та боєприпасів в Україну.

"Ми скоординували позиції напередодні засідання Ради Україна — НАТО у квітні. Україна вітає зусилля, спрямовані на посилення ролі НАТО у забезпеченні України всім необхідним для відбиття російської агресії", — підсумував очільник Міністерства закордонних справ.

Нагадаємо, 7 березня очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба звернувся до країн-союзників з проханням терміново збільшити та пришвидшити військову підтримку нашій державі. Таку заяву він зробив під час ініційованої Францією відеоконференції щодо підтримки України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.03.2024 14:50