Дмитро Кліменков. Джерело: сайт Міноборони України

Міноборони України запроваджує пряме контрактування зі світовими виробниками озброєння: як це допоможе ЗСУ

Міністерство оборони України розпочинає пряме контрактування зі світовими виробниками озброєння. Воно є частиною стратегії відомства щодо розширення міжнародної співпраці.

Про це повідомила прес-служба Міноборони з посиланням на заяву заступника міністра оборони України Дмитра Кліменкова під час виступу на Балкансько-українському форумі оборонної промисловості.

Він наголосив, що пряме контрактування є частиною стратегії міністерства оборони щодо розширення міжнародної співпраці та підвищення боєздатності української армії.

Це, за його словами, забезпечить Україну новими зразками озброєння, що відповідатимуть сучасним міжнародним стандартам.

"Міноборони запроваджує пряме контрактування зі світовими виробниками озброєння. Це новий етап співпраці, який дозволить нам отримувати сучасне озброєння безпосередньо від виробників, що, безумовно, сприятиме швидшій і ефективнішій модернізації Збройних сил України", — зазначив Дмитро Кліменков.

Нагадаємо, що сьогодні ж делегація на чолі з міністеркою оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен провела зустріч у Києві з українським міністром оборони Рустемом Умєровим. Сторони обговорили подальшу військову співпрацю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.06.2024 21:37