Фото: Північне регіональне управління ДПСУ

На Чернігівщині рашисти застосовують зброю, яка провокує масові пожежі, — прикордонники

Російські загарбники використовують всі можливі способи нашкодити Україні та випробовують навіть безпілотники з запалювальною сумішшю. Такі дії окупантів спричиняють пожежі на Чернігівщині.

Про це повідомляє у Facebook Північне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

Прикордонники спостерігають новий рівень безвідповідальності з боку росіян, а прояви агресії Росії щоденно відображають безглуздість та небезпеку її дій.

"Окупанти, здавалося б, вичерпали всі можливі способи нашкодити Україні, але зараз вони вирішили випробувати навіть безпілотники з запалювальною сумішшю", — йдеться у повідомленні ДПСУ,

Там наголосили, що днями в одній з прикордонних громад на Чернігівщині прикордонники зафіксували факт скидання з ворожого БпЛА невідомого предмета, який після удару об землю загорівся. 

"Прикордонники вчасно зреагували на підступні дії агресора, і не дали пожежі поширитися та зашкодити природі, яка наразі квітне весною. Спільно стіймо на захисті України та засуджуймо будь-які прояви насильства та безглуздості", — додали прикордонники.

Нагадаємо, на початку березня російські терористи дев'ять разів скинули хімічну зброю на позиції українських воїнів. Майже всі випадки були зафіксовані у Запорізькій області. Засіб, який скинули окупанти, схожий на той, що застосовується поліцією для розгону мітингів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.03.2024 16:06