Володимир Зеленський. Скріншот із відео

"Не допустити Третьої світової війни": Зеленський закликав союзників "вірити в мир" (відео)

Попри складну геополітичну ситуацію у світі, потрібно завжди вірити в мир. При цьому зараз цілком реально зупинити Росію в її агресивних намаганнях зруйнувати усталений порядок на планеті.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю німецькому телеканалу ARD.

На запитання журналістки, чи щось дає йому надію на те, що війна закінчиться цього року, український гарант відповів:

"Треба вірити в себе, вірити в народ, в Україну, вірити в партнерів. А ще треба вірити в мир. Тому що будь-яка війна закінчується".

Володимир Зеленський визнав, що зараз ми перебуваємо в дуже складному моменті. Однак, на думку українського президента, в геополітичному, фінансовому й інших аспектах цілком реально зупинити Росію.

"Можна їх зупинити з цією війною. Не допустити зруйнування України. Не допустити знищення нашої нації. Не допустити глобальної міграції у світі. Не допустити Третьої світової війни, врешті-решт", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю німецькому телеканалу ARD також заявив, що Європа самотужки не зможе на тому ж рівні впоратися з допомогою, яку Україна отримувала дотепер. Окрім того, відсутність американської підтримки призведе до того, що посиплеться вся санкційна політика щодо Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.01.2024 09:52