Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Ще більше стійкості": Зеленський розповів, чого Київ чекає від Вашингтона

Україна чекає на рішення Сполучених Штатів Америки щодо військової допомоги. На теперішньому моменті війни з російськими агресорами це критично важливо.

Про це заявив український президент Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відео звернення.

Зеленський повідомив, що за останній місяць Україна має непогану динаміку щодо оборонних пакетів.

"Звичайно, потребуємо більшого, щоб досягти контролю в небі й більших можливостей на землі, передусім артилерійських. Але, хоч би як нам було складно, ми маємо постачання й артилерії, і ракет, і боєприпасів для протиповітряної оборони. Я дякую кожній країні, яка підтримує наших воїнів, захист українських життів", — зазначив президент.

За його словами, завдяки допомозі від партнерів сотні російських ракет і дронів були збиті за цей місяць.

"Продовжуємо роботу з партнерами. Чекаємо на відповідне рішення Сполучених Штатів Америки — це критично важливо", — наголосив президент.

Він наголосив, що кожен прояв тиску на Росію — це наближення миру.

"Кожен прояв допомоги Україні — це захист життя. Я вдячний усім, хто з Україною! Дякую всім, хто бʼється, працює заради нашої держави, нашої незалежності, наших людей! Слава Україні!" — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський 26 січня оголосив про заснування Всеукраїнської економічної платформи. Її головна мета — полегшення комунікації з підприємцями. У своєму вечірньому відеозверненні український гарант зазначив, що до платформи зможуть долучитися представники малого, середнього та великого бізнесу з різних регіонів країни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.01.2024 20:50