Олександр Сирський. Джерело: bilopillia.city

Після поїздки на передову Сирський обговорив ситуацію з адміралом із НАТО

У понеділок, 10 червня, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів телефонну розмову з головою військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером. Під час бесіди вони детально проаналізували ситуацію на фронті в Україні.

Про це Олександр Сирський повідомив у спеціальному дописі у своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні під час розмови із Головою військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером детально обговорили ситуацію на полі бою та потреби нашого війська", — зазначив він.

Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що він щойно повернувся з району бойових дій, де особисто оцінив ситуацію на різних напрямках та спілкувався з командирами бригад на місцях.

"Важливо мати спільне бачення ситуації з нашими партнерами. Дякую Альянсу за підтримку та розраховую на подальше розширення співпраці задля світової безпеки", — підсумував Олександр Сирський.

При цьому він не розкрив деталей розмови з одним з очільників Північноатлантичного альянсу.

Розмова Сирського та Бауера

Джерело: Telegram-канал Олександра Сирського

Нагадаємо, декілька днів тому головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявляв, що в нашій державі удосконалюють військові структури, а також планують зробити ефективнішою систему командування. Усе це проводиться в рамках реалізації стратегії розвитку Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.06.2024 23:51